avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarari judecatoresti- titluri executorii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarari judecatoresti- titluri executorii

hotarare de divort,hotarare poprire salariu pensie alimentara,sunt executorii,sau se cere investire cu formula executorie.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:17, 23 Ianuarie 2016
Hotararile judecatoresti nu mai trebuie investite cu formula executorie,[Art.641(1) NCPC].

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare, cum o fac definitiva, irevocabila, executorie?!... wap54 wap54 Am canstigat la fond o contestatie la executare. EOS nu a depus apel in termenul obligatoriu. Cum procedez pentru a investi hotararea astfel incat pe baza ei ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentarajudecatoria? GHIGU GHIGU Buna seara.Prin hotararea de divort am primit spre crestere si educare cei 2 copii minori rezultati in urma casatoriei,iar fosta sotie este obligata sa ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu vyo vyo Buna ziua! Fostul meu sot s a mutat cu locul de munca la o alta firma. Firma unde lucra imi trimitea pensia alimentara in baza hotararii judecatoresti. As ... (vezi toată discuția)