Buna ziua. Am fost amendat in 2009 in calitate de administrator-firma, insa nu am platit-o dat fiind faptul ca procesul verbal a fost intocmit foara prezenta mea de catre un politist, a carui atributii nu include acest domeniu. Plata amenzii, neffin platit, a fost predat Primariei comunei mele, care m-a at in Judecatorie, unde a fost ecis transformarea amenzii in munca in folosul comunitatii. As avea doua intrebari: 1. Daca m-am documentat bine, in lege scrie ca dupa cinci ani se prescie amena, aceasta nu inseamna ca expira "valabilitatea" acesteia? 2. M-am us la Primarie sa ma interesez de felul muncii, cei 50 de ore pe care "am primit", ce ar trebui sa fac. Viceprimarul mi-a explicat ca trebuie sa strang in padure lemn de salcie 2,5, ori 1 si cu 1 metri, care corespunde cu o zi de munca, adica cu opt ore, sa ma deplasez cu ce vreau eu la o istanta e 6-7 km de comuna de unde trebuie sa-l adun in gramada si cand am terminat cu cei 5 "gramazi", vin si o sa predau"...Intrebarea mea este aca legea reglementeaza felul muncii, caci aceasta munca este egal cu sclavia...Cu mai mult, pentru ca au n-am facut nici o infractiune, mai mult ninci n-am fost "vinovat" in cazul procesului, de aceea nu am platit...
Cu respect, Costache
Cel mai recent răspuns:
costacheenache , utilizator
12:06, 24 Ianuarie 2016