avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare sau inregistrare a unui auto (aro) la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare sau inregistrare a unui auto (aro) la primarie este posibil?

ce documente imi sunt necesare si daca se poate inregistra .in baza carei legi va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:29, 24 Ianuarie 2016
Inmatricularea unui autovehicul se face la politie, la Inmatriculari, in conditiile normale, prezentati actul de proprietate, talonul, cartea de identitate a masinii, certificat RAR, asigurare RCA, s.a.m.d aveti afisat acolo exact ce va trebuie.
Inregistrarea se face la administratia publica locala , depinde de localitate, poate se afla in cadrul primariei, la dvs., si tot asa, aveti afisat toate documentele necesare.
La ce lege va referiti ? e ceva deosebit la acest autovehicul Aro ?
Considerati ca este f. vechi si poate fi asimilat unui auto de epoca ??
ma inereseaza sa o folosesc ca si; utilaj agricol ""adica doar p raza localitatii si off road.mai mult nu ca o masina de zi cu zi fara sa mai platesc taxa de timbru care este o aberatie pt aceasata masina si totusi sa o folosesc legal cu ipt si asigurare
Nu puteti folosi o masina neinmatriculata in spatiul public. Cand ati iesit pe poarta...e public.
da stiu nu se poate pune in circulatie un auto neinmatriculat . nu asta e ideea .veau sa o inmatriculez p primarie adica cu numere galbene , ca utilaj agricol , cum sunt treactoarele mopedele etc , ma ineresa daca se poate ,.un autoturism care alta destinate adica transport persoane care a mai fost inscis in circulatie se poate inmaticula la primaria din localitate. cei de la primarie nu stiu de capul lor .....ba se poate ba nu ... in fine o sa caut lege sa vad exact multumesc
Daca bunul mobil este vehicul nu puteti sa il inregistrati strict ca si; utilaj agricol ""adica doar p raza localitatii si off road.mai mult nu ca o masina de zi cu zi fara sa mai platesc taxa de timbru care este o aberatie pt aceasata masina si totusi sa o folosesc legal cu ipt si asigurare
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2016
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto cu nr date de primarie vetx vetx as avea o intrebare,daca este legala inmatricularea unui autoturism de teren cu nr date de primarie asemenea scuterelor.in cazul in care primaria imi acorda ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare primarie tractoras 14 cp. harpa ion harpa ion care este\" legea\"care imi da dreptul sa inregistrez un tractoras de 14cp. care dezvolta o viteza de 15km/ora,cu numere galbene la primaria comunei.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)