avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Firma cu activitate in domeniul de distributie produse ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Firma cu activitate in domeniul de distributie produse pe fonduri UE

Salutari
Cum as putea beneficia de fonduri UE nerambursabile pentru a deschide o firma de distributie diverse produse ( zona industriala) . Pot obtine un suport financiar sau ceva echivalent pentru a ridica in picioare asa o firma ?
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2016
Szikla, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:55, 26 Ianuarie 2016
Pentru a primi fonduri trebuie sa infiintati o firma SRL sau SRL-D. Ca firma nou infiintata pyteti accesa programele nationale de finantare:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)
Tanar interprinzator (28 ani) in mediu industrial-urban - informatii accesari fonduri europene igorash igorash Buna Ziua. Cat timp am facut studiat in perioada facultatii (Politehnica) si masteratului am lucrat in domeniul feroviar.Anul acesta doresc sa incep demararea ... (vezi toată discuția)