avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal eronat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal eronat

Buna ziua,
Cum trebuie sa procedez daca s-a tastat eronat pe casa de marcat un bon fiscal?
Pot sa anulez bonul fiscal si concomitent sa tastez altul corect sau pot pe baza dosarului intocmit(sesizare,decizie) sa inregistrez in contabilitate suma corecta ?
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Bon fiscal eronat-solutii laurail laurail Buna ziua! Folosesc programul de contabilitate Saga de curand, la care am \"atasat\" casa de marcat. Din greseala am tastat eronat o suma si astfel am scos ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eronata casa marcat Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o problema , unul dintre angajati a facut o inregistrare gresita pe casa de marcat si a si finalizat inregistrarea ! Trebuia sa bata in casa de ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin pos (cu card-ul) Tamara1987 Tamara1987 Buna, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns asupra urmatoarei chestiuni:- am tastat pe casa de marcat un bon fiscal ca fiind incasat numerar, ... (vezi toată discuția)