avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua

In cat timp afla un executor judecatoresc de deschiderea unui cont bancar.

Sunt executat silit am poprire pe 2 conturi pe care executorul le-a identificat in momentul inceperi executari.

De unde detin el aceste informatii.

Multumesc frumos
Informatiile le afla de la banca unde ati deschis conturile si care este obligata sa comunice executorului daca aveti cont deschis la banca.
pai si daca banca respectiva nu stie de executare , atunci de ce as anunta-o. atunci daca banca nu stie de executare , de unde afla executorul ca am conturi deschise la banci ??
Trimite adresa la toate bancile si acestea ii raspund. Dar credeam ca dvs. stiti deja toate aceste aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont Roxana Popa Roxana Popa ce se intampla cu o poprire pe un cont in care nu vor mai intra bani,deoarece era cont pt salarii?daca in urma unei viitoare angajari imi voi deschide cont la ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi bancare c_andreea c_andreea Stie cineva daca se pot bloca conturile la alta banca in cazul unor restante la credite? Si daca da, cat timp dureaza sau cam a cata etapa ar fi asta? ... (vezi toată discuția)
Poprire la banca, dar sc nu are conturi deschise angyandreescu angyandreescu In momentul transmiterii adresei de poprire, la banca respectiva societatea in cauza nu avea niciun cont deschis. S-a comunicat executorului ca SC nu are ... (vezi toată discuția)