Societatea Y a inchiriat un spatiu de la o persoana fizica in 2009. A functionat ca firma de catering pana in 2010 cand proprietarul a interzis accesul firmei in spatiu, a reziliat contractul de inchiriere si a oprit abuziv toate bunurile societatii pe care ulterior le-a vandut, asa cum a declarat in ancheta penala din cadrul procesului penal ce l-a intentat firma. A fost condamnat cu suspendare si obligat la plata cv bunurilor sustrase. Acum, proprietarul m-a actionat in judecata pe mine ca persoana fizica ( nu mai am calitatea de administrator deoarece firma este in procesul de insolventa ) sa ii platesc chirie retroactiv pe ultimii 3 ani datorita faptului ca nu a putut inchiria spatiul si a suferit pierderi deoarece eu nu am ridicat bunurile din spatiu ( bunuri ce a declarat ca sunt vandute de el ). Cum ma sfatuiti sa actionez si pe ce baza sa imi intemeiez apararea. Multumesc frumos.
Formulati intampinare aratand ca nu aveti calitate procesuala pasiva-pe cale de exceptie-iar pe fondul cauzei solictati reclamantei sa faca dovada prejudiciului care, trebuie sa fie cert,real si actual, si sa dovedeasca legatura de cauzalitate dintre pretinsul prejudiciu si fapta culpabila a dvs.