avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligatia de a face- ANRP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligatia de a face- ANRP

Buna ziua,

Doresc sa dau in judecata ANRP-ul pentru neplata celei de-a doua transe din suma oferita cu titlu de despagubire pentru deportarea parintilor din bucovina (termenul de plata a trecut deja de un an). Am inteles ca actiunea potrivita este "obligatia de a face", va rog daca ma puteti ajuta cu un model de cerere de acest tip. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 16:58, 30 Iulie 2009
Incercati pe orice site cu modele de cereri.
Exact . Este vorba despre obligatia de a face .:)
SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata valorii pamantului in urma unei expertize WHITE 79ROSE45 WHITE 79ROSE45 am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize ... (vezi toată discuția)
Anrp a anuntat ca 160 de dosare pentru despagubire au fost respinse.unde ... sandubangu sandubangu ANRP a anuntat ca 160 de dosare pentru despagubire au fost respinse.Unde as putea verifica lista cu acese dosare ?.Am un dosar inregistrat la ANRP din 2013 si ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 290/2003 givali givali Daca puteti, doresc sa-mi dati un sfat in problema mea: Tatal meu este deportat din Basarabia si a depus impreuna cu sora sa , un dosar de despagubire ... (vezi toată discuția)