avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP a anuntat ca 160 de dosare pentru despagubire au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP a anuntat ca 160 de dosare pentru despagubire au fost respinse.Unde ...

ANRP a anuntat ca 160 de dosare pentru despagubire au fost respinse.Unde as putea verifica lista cu acese dosare ?.Am un dosar inregistrat la ANRP din 2013 si imi astept randul,dar deja cred ca sa intarziat foarte mult.
Cel mai recent răspuns: sandubangu , utilizator 21:01, 27 Octombrie 2021
Ar trebui să verificați site-ul ANRP dupa nr dosarului ,sa cereți relații telefonic despre stadiul dosarului dvs etc.Ati pierdut un termen în 2018 când puteati sa dati în n judecată ANRP,am clienti care acum încasează transele s-au judecat si în 2 ani s a finalizat.Discutati cu un av o variantă de onorariu de succes dacă nu posibil să mai așteptați mult si bine.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pe scurt, vreau sa stiu daca pot schimba avocatul ... Stefan Andone Stefan Andone Buna ziua. Pe scurt, vreau sa stiu daca pot schimba avocatul intr-un proces pentru un teren mostenire, cu 9 persoane mostenitoare implicate. Detalii: Avocatul ... (vezi toată discuția)
Demersuri pentru obtinere despagubiri anrp Lulu32 Lulu32 Buna ziua , Sunt in asteptarea solutionarii unui dosar depus la anrp in vederea obtinerii unor despagubiri pentru aprox 10 ha de teren arabil in jud ialomita ... (vezi toată discuția)
Neplata valorii pamantului in urma unei expertize WHITE 79ROSE45 WHITE 79ROSE45 am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize ... (vezi toată discuția)