avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori sa stiu - modificare certificate nastere minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori sa stiu - modificare certificate nastere minori

buna ziua-sunt mama de 2 copii, 10 respectiv 9 ani.am divortat in 2007cu hotarare judecatoreasca am optinut amandoi copii, si ca el obligat sa platesca pensie alimentara plata a 32% din salar. acesti bani nu iam obtinut, mia dat cat a vurut ,si nu lunar.Eu intre timp m-am recasatorit, pot sa dau copii jos de pe numele lui?Tin sa precizez, ca actualul sot, este roman, si casatoria a avut loc in romania.,copii sunt inca pe numele lui, si as dori sai aduc in italia, ptr motive de sanatate, cum ma indrumati sa obtin semnatura lui, ptr a veni cu copii in italia, in timp cat mai scurt. va multumesc si astept raspunsul dvs!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:51, 25 Ianuarie 2016
Nu va trebuie semnătura lui și nici nu ii puteți da jos după numele tatălui :)
deci pot sami aduc copii in italia fara semnatura lui daca imi sunt incredinta-ti mie?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului valentinapavel2010 valentinapavel2010 am avut o relatie cu un italian in urma caruia sa nascut fetita mea acum in virsta de doi ani jumate fetita sa nascut in rominia pe cind avea cinci luni tatal ... (vezi toată discuția)
Cum obtin o semnatura din partea tatalui copiilor mei pentru alocatie in italia? marsala00 marsala00 Bunaseara! Am o intrebare ptr orice avocat este disponibil sami raspunda: Am 2 copii,sunt divortata de tatal copiilor. Copii sunt cu mine, traiesc impreuna ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent daryo daryo am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt ... (vezi toată discuția)