avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cont pe site-ul Casei Nationale de Pensii Publice
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cont pe site-ul Casei Nationale de Pensii Publice

Buna ziua as vrea sa ii fac cont tatalui meu pe site-ul CNPP
[ link extern ]
[ link extern ]

Din cauza locului de munca tatal meu nu poate merge la Casa Judeana de Pensii ca sa ii activeze contul.Am vazut ca si altcineva poate sa ii administreze contul dar trebuie sa fie "reprezentant legal al altei persoane fizice" .Cum deveni eu reprezentantul lui?Care sunt procedurile pentru ca dupa cum vedeti in al doilea link jos trebuie sa scriu tipul de document si expirarea sa.

Alte discuții în legătură

Beneficii cont online cnpp.ro - info util. sv.cristian sv.cristian De ce să îmi fac cont? Contul cnpp.ro este foarte important în relaţia electronică dintre utilizator şi sistemul informatic. De ce să îmi fac ... (vezi toată discuția)
Valoarea punctului de pensie ARKzad ARKzad De ce CNPP nu a respectat algoritmul de calcul al valorii punctului de pensie precizat în legea pensiilor?Știați că încă din anul 2013 acest algoritm nu ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii intra in calculul pensiei? corneliadarie corneliadarie Bună ziua, Am următoarea situație: în martie 2012 am fost concediată din motive neimputabile mie (reducere posturi) și am primit 6 salarii brute ... (vezi toată discuția)