avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru intrari-iesiri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru intrari-iesiri

Se poate tine Registrul de intrari-iesiri in format electronic?
Cel mai recent răspuns: Hilda Maghiar , Contabil 14:36, 27 Ianuarie 2016
Cf OMFP 170/2015 " În condițiile conducerii evidenței contabile în partidă simplă cu ajutorul tehnicii de calcul, fiecare operațiune economico financiară se va înregistra în ordine cronologică, în funcție de data efectuării operațiunii de încasare/plată. Registrul-jurnal de încasări și plăți se editează anual sau la cererea organului de control'

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa registre electronice bucur_adriana bucur_adriana daca am un pfa, pot sa tin registrele de vanzare, cumparare, incasari si plati electronic? trebuie sa instiintez la finante ....sau care e procedura ? va ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal de incasari si plati mihaelatanasactb mihaelatanasactb Registrul de incasari si plati este obligatoriu de completat de mana sau poate fi generat cu un program de ctb in partida simpla,iar pe cel cumparat de la ... (vezi toată discuția)
Jurnal de incasari si plati gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am si eu o intrebare va rog, cum se completeaza in registru jurnal de i. si plati, dupa fiecare luna se trage linie si se calc. totalul? ori se ... (vezi toată discuția)