avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ambulantier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ambulantier

buna ziua. va rog sa ma ajutati sa inteleg conditiile de promovare din sofer 1 autosanitara in functia de ambulantier. multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: mocutzy27 , utilizator 19:14, 27 Ianuarie 2016
Cred ca este vorba despre modificarea functiei si nicidecum de promovare.
daca legea 284/2010 spune ca orice promovare se face la 3 ani iar ordinul 1470/2011 anexa a legii 284 spune ca ambulantierul trebuie sa aiba 6 ani sofer profesionist si cel putin 1 an ca sofer autosanitara 1 , la ce perioada se face promovarea in functie, la 3 ani de la incadrarea ca sofer 1 sau la cel putin 1 an de sofer 1 autosanitara?.... multumesc
soferii autosanitara sunt obligati sa faca aceste cursuri de ambulantieri pentru a putea face anumite manevre si sa foloseasca aparatura medicala. practic se schimba functia pe baza unor cursuri si bineinteles si fisa postului care impune acest curs.
Promovare se face la 3 ani si nu la 1 an.
multumesc frumos!!!:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel de studii Ilie88 Ilie88 Daca am terminat ASE-Cibernetica, ma pot angaja pe postul de Ambulantier (Cod COR 325802). Mentionez ca nu am alte cursuri terminate. La nivelul de studii ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oms 1470/2011 ANDREI_oni ANDREI_oni Bună ziua, lucrez într-o unitate de service aparatură medicală cu autofnanţare, aflată în subordinea Direcţiei de Sănătate Publică, vă rog frumos ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere studii ssd Brokeru22 Brokeru22 Potrivit Legii nr. 284/2010, Anexa nr. III, Cap. I, pct. 1, Alte functii de coducere, pct. 7 -”Sef serviciu” exista conditie necesara de studii ... (vezi toată discuția)