avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Persoana cu handicap grav reprezentata fara a fi pusa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Persoana cu handicap grav reprezentata fara a fi pusa sub interdictie

Intrebare
Este legal ca o persoana declarata cu handicap grav permanent nerevizuibil, cod boala F01; F03 (dementa), cu asistent personal, in calitate de parata, sa fie reprezentata intr-un proces civil de revendicare imobiliara de catre avocat fara a fi pusa sub interdictie pe cale civila sau penala, si fara a avea tutore? Avocata persoanei cu handicap sus mentionata a sustinut la toate nivelurile: fond, apel si recurs la apel, ca ea o reprezinta neprezentand instantei nici un document de tutore. Procesul a fost pierdut definitiv la recurs de catre apelanti, situatia prezentata mai sus poate face obiectul unei revizuri exceptionale a procesului?

Alte discuții în legătură

Va expun o situatie aflata pe rolul tribunalului, sectia de contencios. ... Mircea Razvan Mircea Razvan Va expun o situatie aflata pe rolul Tribunalului, sectia de contencios. Rog sa o analizati si sa va dati o opinie pertinenta. Impreuna cu sotia mea ... (vezi toată discuția)
Obtinere tutela icostin66 icostin66 Buna ziua! V-as ruga sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a obtine tutela asupra mamei, care este internata intr-un centru de varstnici. Comisia de ... (vezi toată discuția)
Proces civil pierdut dauna mostenita impreuna cu persoana cu disabilitati ... andrey_f_c andrey_f_c Buna ziua, Am avut un proces civil fiind parat impreuna cu mai multe persoane (eu fiind mostenitorul celui ce a comis fapta si implicit am mostenit si ... (vezi toată discuția)