avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Facturier si chitantier pentru inceperea activitatii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Facturier si chitantier pentru inceperea activitatii

sint autorizat cu o i.i .am primit certificatul de la orc dupa care am mers ieri la anaf si am depus cele doua declaratii.in schimb nu am primit nici chitantiere dar nici facturi fiscale.stie cineva de unde le pot procura.multumesc.
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 06:39, 26 Ianuarie 2016
Chitantierele si facturile fiscale intr-adevar nu le emite ANAF, ci in general distributirorii de articole de birotica. Acolo puteti cere facturier cu/fara TVA, facturiere/chitantiere personalizate sau nu, registru de intrari-iesiri, registru-inventar etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa in 2010...ce fac cu facturile emise pana acum? dorucristiandeliu dorucristiandeliu ziua buna, am aflat abia acum o saptamana ca am fost radiat in iunie 2010..de ce ne mai cer numere de telefon,email..daca nu se sinchisesc sa ne anunte...stiu ... (vezi toată discuția)
M-am autorizat ca pfa. ce urmeaza dpdv legal? spirache spirache Contract cu casa de pensii, contract pentru plata asigurarilor de sanatate? Alte taxe? Multumesc. (vezi toată discuția)