avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inregistrare asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inregistrare asociatie proprietari

O asociatie de proprietari are certificat fiscal, autorizatie de functionare dar nu are nr. de inregistrare la registrul comertului. Este obligatorie inregistrarea asociatiilor de proprietari la registrul comertului?
Cel mai recent răspuns: Stl2016 , utilizator 08:44, 26 Ianuarie 2016
Nu, nu se inregistreaza in Registrul Comertului.
Multumesc, o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara o autorizare ssm pentru activiatatea : 4322 lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat Florin.N Florin.N Buna seara, As fi interesat sa stiu daca este obligatorie autorizarea ssm a unei societati care are ca obiect de activitate cod caen 4322. Sau putem sa ne ... (vezi toată discuția)
Date firma chinook chinook Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o [b]asociatie [/b](nu SRL, SA) are cod unic de inregistrare, atribut fiscal, nr. de ordine in registrul comertului. Eu am ... (vezi toată discuția)
Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)