avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate pentru mansarda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate pentru mansarda

Buna ziua,

As dori sa imi fac un credit bancar si sa imi ridic mansarda peste casa parintilor. Actul de proprietate al casei este pe numele ambilor parinti, insa dupa moartea acestora fratele meu devine proprietar. In ce conditii as putea sa imi fac acte pe mansarda pe care doresc sa o construiesc? Ridic mandarda si apoi fac act de proprietate pe ea? Ceea ce ma intereseaza este sa am act pe mansarda!
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:04, 26 Ianuarie 2016
insa dupa moartea acestora fratele meu devine proprietar

Cum așa? Dvs de ce nu?
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa construiesc pe proprietate comuna iar rezultatul sa fie proprietatea mea? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Locuim impreuna cu mama mea in casa pe care au construit-o parintii mei in 1986. De atunci tata a murit iar cei ramasi (eu, mama si fratele meu) am facut ... (vezi toată discuția)
Trecere imbobil pe numele meu de la parinti florindurusan florindurusan AJUTATI-MA VA ROG CU UN SFAT IN CEEA CE URMEAZA: Deci, as dori \(daca se poate) sa fac un act (irevocabil) prin care eu sa devin proprietar cu drepturi ... (vezi toată discuția)
Sfaturi legate de o donatie... iulianasab iulianasab Buna seara.Parintii mei doreste sa-mi doneze o casa insa va rog sa-mi spuneti daca e posibil sa-mi faca donatia si eu sa fiu proprietara casei doar dupa ... (vezi toată discuția)