avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plati contributii pfa suspendat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plati contributii pfa suspendat

pt un pfa care pe perioada suspendarii(cabinet stomatologic, suspendat la finante,nu de catre ONRC), respectiv ianuarie -august 2015 a efectuat plati la sanatate aferente anului 2014, aceste plati sunt luate in considerare in calculul impozitului pe 2015?adica la decl.200 pe 2015 la contributii efectiv platite si datorate se trec, se iau in considerare dpv fiscal ca si cheltuieli daca acestea au fost facute pe perioada suspendarii?si daca nu aceste cheltuieli cum se clasifica dpv fiscal?

Alte discuții în legătură

Pfa - obligatii de plata in cazul incetarii contractului de prestari servicii DMM12 DMM12 Buna ziua Va aduc in atentie cazul PFA-ului meu: - pana la sfarsitul lunii aprilie sunt la zi cu toate declaratiile si toate obligatiile de plata (impozit, ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul indemnizatie crestere copil pfa ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Ma tot lupt cu o dilema si niciun articol citit nu m-a lamurit pana acum. Am PFA din Februarie 2014 si din Septembrie 2014 am si contract de ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)