avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat deces

Buna ziua,

Am o intrebare cu privire la certificatul de deces al bunicii mele.
A fost depus la primaria satului si i se va acorda tatalui meu ajutorul de inmormantare cel de 2400 RON; acum unul din frati doreste cerificatul de deces ORIGINAL pentru a lua ajutor si de la angajator; nu este suficient o copie dupa ceritificatul de deces?? Cu ce il ajuta daca cere certificatul in ORIGINAL?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: tatiana30 , utilizator 14:41, 26 Ianuarie 2016
Sa depuna o copie, eventual autentificata de notarul public
Intrebarea mea se refera la faptul de ce ar avea nevoie de certificatul de deces in original, daca este suficient doar o copie! Ce altceva se poate face cu certificatul de deces? Acte, succesiune......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire in cazul parintilor divortati si decedati auricaT auricaT Buna seara, Parintii mei au divortat in anul 1984 dupa 27 ani de casatorie. La vremea aceea la partajare nu se punea in calcul si pamantul mostenit de la ... (vezi toată discuția)
Bunicul meu adoptiv acum pe 8 octombrie împlinește 1 an de ... Mirela 479 Mirela 479 Bunicul meu adoptiv acum pe 8 octombrie împlinește 1 an de când a decedat eu că unica fiică a lui ,el nemaiavand copii pot depune declarația de ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces disparut SuzyCat SuzyCat Buna ziua.Am o intrebare mai neobisnuita si va rog ,daca se poate ,sa ma ajutati cu niste sfaturi. Sotul meu impreuna cu tatal sau incearca sa faca ... (vezi toată discuția)