avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie gratar si gradena pe teren inchiriat de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie gratar si gradena pe teren inchiriat de la primarie

Buna ziua,
Vreau sa stiu daca pe un teren proprietate primariei municipale , inchiriat de la aceasta din urma, conform legii se poate construi un gratar si o gradena, mai precis un suport de sustinere flori urcatoare.
Doresc sa stiu care sunt articolele din lege care reglementeaza acest lucru, daca conform legii primariile au obligatia sa aprobe acest lucru la solicitarea chirasului si la ce taxe se expune chiriasul in condiile aprobarii.
Mentionez ca terenul ,pe care as dori sa ridic acest gratar si aceasta gradena , este proprietatea primariei municipale, dar in acelasi timp este cota parte dintr-in teren aflat in indiviziune -proprietate in intregime a primariei municipale- pentru care platesc chirie si impozit.De asemenea doresc sa stiu daca ceilalti vecini din curte au vreun drept de a se opune la obtinerea aprobarii de constructie pe portiunea pentru care eu platesc aceasta chirie si acest impozit.
V-as ruga de asemenea sa imi spuneti, in conditiile in care se poate face constructia, ce pasi ar trebui sa urmez pentru obtinerea aprobarii si ce acte sunt necesare.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Care ar fi formalitățile pentru ieșirea din indiviziune Rezolvarea Rezolvarea Buna ziua, Aș dori să vă cer sfatul referitor la situația unui condominiu. În acest condominiu sunt mai multi proprietari, iar curtea, ... (vezi toată discuția)
Turbine eoliene Mirrcea Mirrcea Buna ziua, Am primit o Notificare de la un investitor in centrale eoliene cum ca terenul meu proprietate se afla in zona de protectie eoliana (cf. Ordinului ... (vezi toată discuția)
Cum aflu situatia reala teren? gram gram As dori si eu niste lamuriri daca se poate. Doresc sa achizitionez un teren pentru constructia unei case, dar problema pe care o am este ca respectivul teren ... (vezi toată discuția)