avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratie de depus pentru perioada fiscala tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratie de depus pentru perioada fiscala tva

Buna ziua, am un II in sistem real, platitor de tva, si in 2014 am avut achizitie intracom, am depus decl.092,am trecut la plata lunara a TVA, in 2015 nu am avut achiz.intrac., iar acum in 2016 trebuia sa depun 070, dar am uitat. Acum vreau sa o depun dar ce trebuie bifat doar la perioada fiscala trimestriala? si la contributii ce trebuie sa fac? sau daca nu o mai depun? nu pot sa raman la plata lunara? daca vreau

Alte discuții în legătură

Pfa, achiziții intracomunitare, sunt necesare declarații lunare? Petrovic Petrovic Fiind PFA în sistem real, plătitor de TVA, am efectuat câteva achiziții intracomunitare (bilete de avion și de tren). Am primit și plăți de la client ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)
Pfa, modificare declarații, 092, modificare declaratii din urmă Petrovic Petrovic Vreau să vă întreb ce declarații trebuie să depun în contextul de mai jos: În decembrie 2018 m-am înregistrat ca PFA, fără TVA, CAEN-uri de sistem ... (vezi toată discuția)