avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema la CADASTRU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema la CADASTRU

Eu detin o suprafata de teren de 21502 m restituita de o primarie. Primaria are in acte doar 799 mp, si la fata locului cadastristul meu a zis ca primaria s-a extins ilegal cu 200 de mp, pe un teren care nu este al meu, dar nici al primariei. Acest teren de 200 mp, a fost al meu si Primaria trebuia sa mi-l restituie mie. Ce e de facut in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Problema cadastru Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am un teren proprietate a mea , o casa, o magazie si o fosta moara. Pe acest teren exista si primaria impreuna cu curtea primariei. Primaria si-a facut ... (vezi toată discuția)
Problema foarte greu de rezolvat, cadastru si furt din proprietatea mea Hamarsold1234 Hamarsold1234 Tatalui si unchiului meu i s-au revendicat de catre o primarie un teren intravilan de 21502 mp. ( Atentie terenul este intravilan, nu extravilan). Putin oameni ... (vezi toată discuția)
Problema cadastru mihaita1234 mihaita1234 Un cadastrist mi-a masurat terenul si a scris ca are ca in acte 21502 mp. Eu l-am masurat apoi dupa datele care le-a dat el, cu un aparat special si am vazut ... (vezi toată discuția)