Buna ziua, am rugamintea sa ma lamuriti daca se poate intr-o problema si anume cum pot sa ies dintr-o societate in care sunt actionar majoritar iar celalalt actionar este administrator?
Am aflat ca administratorul societatii mai are o firma la care este administrator si se foloseste de ea in dauna societatii din care fac parte. Vinde direct de pe societatea lui pe societatea la care sunt actionar care vinde mai departe cu adaos minim iar tot profitul il lasa in firma lui (refuza sa semneze contracte pe firma iar contractele semnate nu sunt folosite).
Ce masuri legale pot lua in cazul acesta?
Va multumesc.
Societatea este un SRL sau SA (doar SA are actionari, SRL are asociati)? Presupun ca este un SRL.
Puteti fie sa-i cesionati celuilalt asociat partile sociale pe care le detineti, fie unei terte persoane sau puteti sa formulati o actiune in instanta pentru neintelegeri grave intre asociati si pe baza probatoriului administrat instanta va decide.
Partaj srl
zuzi
Buna seara, sper ca postez in sectiunea care trebuie, daca nu, rog un moderator sa mute topicul.
Impreuna cu sotul am infiintat un SRL in timpul casatoriei, ... (vezi toată discuția)
Drept decizii srl
amaliaj
Buna ziua,
Un SRL cu 2 actionari 75%(nu este angajat) respectiv 25%(angajat al firmei).
In actul constitutiv este mentionat faptul:
- ca actionarului cu ... (vezi toată discuția)