avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara
daca am divortat iar sotul a fost de acord sentinta este definitiva mai putem face apel pt anularea divortului .suntem in termenul de 30 de zile de la venirea comunicarii acasa.
Atat eu cat si el nu mai dorim divoertul .
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 21:06, 26 Ianuarie 2016
Nu, in acest moment sunteti divortati. Va puteti recasatori, daca doriti.
Asa cum ati mentionat, sentinta e definitiva, deci, nu mai puteti actiona.
In cazul divortului prin acordul partilor nu mai curge termenul pentru calea de atac pentru capatul de cerere privind divortul ci doar pentru cererile accesorii (daca a fost cazul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive ptr urgentarea termenului de pronuntare divort ContSters173666 ContSters173666 dupa cererea de divort cu acordul partilor fara copii,termenul de pronuntare este dupa 6 luni...ce pot face sa urgentez acest termen la judecatorie.ce motiv ... (vezi toată discuția)
In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)
Divort gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am div pe 17 sept, intrebarea este, pot sa-mi cumpar casa din banii obtinuti din vz. casei in urma partajului, tinand cont ca sentinta nu este ... (vezi toată discuția)