Buna ziua,
as dori sa stiu, daca am un credit de nevoi personale simplu la BRD fara giranti si coplatitori, la care am intarziat trei luni, poate sa-i execute pe parinti pentru neachitarea ratelor? Mentionez caci eu sunt plecat din tara de sase luni si nu am niciun bun pe numele meu si in tara nu mai figurez angajat de un an. De cateva zile ii tot streseaza pe parintii mei cei de la banca caci vor incepe executarea silita si ca vor plati ei in locul meu. Pe langa asta au fost si la doi vecini sa anunte situatia.
Va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns complet, adica si ceva linkuri unde as putea sa citesc anumite Ordonante sau Coduri prin care parintii mei sa stie exact la ce sa se astepte, deoarece eu nu pot veni in tara si sunt foarte stresati.
Ideea este caci eu vreau sa le platesc, doar ca deocamdata castig foarte putin aici, si nu prea am posibilitatea de plata la luna pentru a fi la zi.
Va multumesc anticipat si va respect pentru ajutorul pe care il dati pentru aceia care nu isi pot permite o consiliere
Este o minciuna sfruntata !Nu ii pot executa pe parintii dvs!
Data viitoare cand vin sa ii mai ameninte rugati-i pe parinti sa le ceara adresa scrisa in acest sens...in caz contrar este pierdere de timp si consum nervos!
B-)
din moment ce nu au girat pt dvs si nici nu sunt coplatitori , nu au nici un drept sa -i execute silit pe parintii dvs .
parintii dvs pot sta linistiti , intrucat problema asta va priveste doar pe dvs .
in ce sens ii streseaza pe parinti ?? au trimis adresa , somatie scrisa ??
poate s-au panicat parintii dvs ., si nu au inteles bine ....
nu au venit cu nimic scris, doar le-au spus ca parintiii sunt singura legatura dintre mine si banca si o sa-i execute pe ei si au sa vina sa puna sechestru pe bunuri, caci asa este procedura
repet, daca nu au girat pt dvs si nu sunt coplatitori, deci nu apar in nici un fel in acte, banca nu are baza legala pt a-i execita silit .
procedeaza asa probabil pt intimidare .