avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision lunar de administrare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision lunar de administrare credit

am un credit bancar in suma de 54000 ron la o banca, cu rata fixa si un comision de administrare credit de 0.4% pe luna care insumeaza 15000 ron pe toata perioada contractului care mi se pare exagerat de mare ,cumulat cu 23500 ron dobanda +3200 ron primade asigurare dubleaza valoarea creditului.Intrebarea mea este :ce sanse am in instanta ca sa anulez comisionul de administrare ,care mi se pare abuziv?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 21:21, 26 Ianuarie 2016
In spete asemanatoare am vazut ca instantele au apreciat ca societatea bancara nu presteaza niciun serviciu contraechivalent comisionului de administrare si s-a apreciat ca un astfel de comision este abuziv.

Sanse exista intotdeauna dar existenta comisionului de administrare nu reprezinta intotdeauna ”clauza abuziva”, este posibil ca acesta sa fie justificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare credit geo83 geo83 am accesat in mai 2013 un credit de 2800 de ron de la brd .dobanda fixa de 7.25 %pe an pe langa care se mai aplica 0.4% pe luna comision administare credit .ma ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)
Comision risc,comision administrare bcr MironAlexandru MironAlexandru Am un contract de credit bancar din 2008 la BCR pentru persoane fizice de curand am observat ca pe graficul de rambursare pe care l-am solicitat un comision de ... (vezi toată discuția)