avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision administrare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision administrare credit

am accesat in mai 2013 un credit de 2800 de ron de la brd .dobanda fixa de 7.25 %pe an pe langa care se mai aplica 0.4% pe luna comision administare credit .ma interseaza daca acest comision de administare este abuziv ,daca il pot exclude din totalul ratei si daca il pot recupera pe cel platit pana acum .
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 07:20, 5 Iunie 2014
In lumina jurisprudentei actuale, clauza privind comisionul de administrare credit este considerata a fi o clauza abuziva
Verificati pe Internet situatia la BRD

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision lunar de administrare credit gicaanechitei gicaanechitei am un credit bancar in suma de 54000 ron la o banca, cu rata fixa si un comision de administrare credit de 0.4% pe luna care insumeaza 15000 ron pe toata ... (vezi toată discuția)
Scaderea dobanzii creditului ipotecar zemike zemike Am contractat un credit ipotecar luat in RON in anul 2005 cu dobanda fixa in primul an (7.25%) si variabila in continuare . Dobanda crescunduse vertiginos in ... (vezi toată discuția)
Recuperare comisioane incasate abuziv/clauze abuzive xander123 xander123 In decembrie 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 RON cu o dobanda fixa de 14.5% pe o perioada de 120 de luni. La aceasta dobanda ... (vezi toată discuția)