avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fisa de calcul tehnic => Carte funciara?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fisa de calcul tehnic => Carte funciara?

Salutare la toata lumea !

Ca sa nu o lungim,o cunostinta are cumparat un imobil de mai bine de 25 de ani iar in actele casei,pe langa contractul de vanzare-cumparare,are o fisa de calcul tehnic,care,dupa parerea mea tine locul sau reprezinta cartea funciara din ziua de azi ! Acolo precizeaza cati mentri patrati are imobilul si restul chichitelor !

Intrebarea mea este urmatoarea : Ma insel? La o vanzare /mostenire a bunului,trebuie scoasa o alta carte funciara?
Cel mai recent răspuns: Mihaitzu , utilizator 20:37, 26 Ianuarie 2016
in cazul tranzactionarii bunului imobil,notarul ,pentru intocmirea documentelor de vanzare,va solicita extras de informare la cadastru
Asta ce inseamna? Ca fisa de calcul nu-mi este de folos?
Trebuie sa fac cartea funciara din moment ce am deja un act doveditor cu suprafata si toate cele?
Va rog sa detaliati,vreau un raspuns mai concis :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere acte de vanzare cumparare si intabulare gabrielaiones74 gabrielaiones74 am pierdut actele casei de vanzare cumparare si intabulare, cadastru. nu stiu de unde sa incep. nu am nici macar copiile acestor acte. ma poate sfatui cineva ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta cadastru! am facut cadastrul unui teren + casa ... danutza33 danutza33 Intrebare urgenta cadastru! Am facut cadastrul unui teren + casa acum vreo 20 ani ca urmare a succesiunii dupa decesul unuia dintre parinti. Nu aveam ... (vezi toată discuția)
Drept de despagubire pentru teren preluat abuziv de catre stat culincu culincu Cu sase luni in urma am cumparat o casa cu teren in Gherla, jud.Cluj. Actele de intabulare au fost incheiete pe baza unui extras de carte funciara, fara a ... (vezi toată discuția)