avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social

Am avut o firma , cu sediul social in apartamentul meu , ( dar nu desfasuram nicio activitate in apartament )...si punct de lucru in alta parte ....si am cesionat ,in 2008 ,actiunile altei persoane , care m-a rugat , sa lasam sediu social tot la mine , pentru o scurta perioada ......au trecut aproape 8 ani si persoana respectiva nu si-a schimbat sediul social si nici nu-mi mai raspunde la telefon ...ce pot face , pentru a nu mai fi sediul social , la mine in apartament ?
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2016
LiviuGeorgescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: LiviuGeorgescu , utilizator 11:54, 27 Ianuarie 2016
Emiteti o notificare asociatilor/administratorului societatii prin care il veti soma ca pana la o anumita data sa indeplineasca formalitatile legale in vederea schimbarii sediului social, iar ulterior acestei date va adresati instantei de judecata.
Probabil intre timp a expirat si contractul de comodat/inchiriere pentru sediu social caz in care poate demara si Oficiul registrului comertului anumite actiuni.
Multumesc de raspuns .....inteleg ca .....in cazul in care nu primesc niciun raspuns , la notificarea mea , trebuie sa-l dau in judecata ?
Daca actualii asociati nu vor schimba de bunavoie sediul social, singura posibilitate pe care o aveti este de a va adresa instantei de judecata.
In cazul in care asociatii/administratorul nu da curs notificarii sau raspunsul va fi unul negativ trebuie sa va adresati instantei de judecata.
Discutati si cu cei de la registru comertului care uneori actioneaza direct pentru dizolvarea societatii daca nu sunt indeplinite conditiile legale.
Oricum notificarea trebuie trimisa prin posta cu confirmare de primire/curier cu confirmare, etc, orice forma prin care puteti dovedi ulterior ca au fost notificati.
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere sediu srl + iesire din alt srl vicky2015 vicky2015 sunt intr-o incurcatura si nu stiu cum sa rezolv. acum mai multi ani, impreuna cu fostul sot, am infiintat 2 srl astfel: 1. srl 1 - el 51% si ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu contract de vanzare-cumparare soniya soniya Buna ziua. Apartamentul in care locuiesc mi-a revenit mie dupa partaj, prin sentinta civila. Acum vreau sa-l vand si sa-mi iau unul mai mic, am mare nevoie de ... (vezi toată discuția)
Rog info sediu social emapetrov emapetrov Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu o informatie: in incinta imobilului in care locuiesc si al carui proprietar sunt figureaza ca sediu social (nu ca puncte de ... (vezi toată discuția)