acum mai multi ani, impreuna cu fostul sot, am infiintat 2 srl astfel:
1. srl 1 - el 51% si administrator, eu 49% cu sediul social in apartamentul nostru
2. srl 2 - el unic actionar si administrator, cu sediul social in apartamentul nostru
intre timp am divortat, apartamentul mi-a revenit mie, dar nu am reusit sa ies din acel srl si nici sa schimb sediul social.
ce pot face acum sa inchei aceasta situatie mai ales ca nu mai dau de fostul sot dar primesc tot felul de citatii si executari pentru aceste srl-uri?
vreau sa vand apartamentul. pot avea probleme?
In situatia in care nu reusiti solutionarea acestor aspecte pe cale amiabila (cesionare parti sociale si schimbare sediu social) va trebui sa va adresati instantei de judecata care va stabili pe baza probelor administrate cui vor reveni partile sociale detinute de dvs in cele doua societati si radierea sediului social.
Pentru inceput ar fi indicat in masura in care va este cunoscuta adresa fostului sot sa ii trimiteti o notificare in regim de confirmare de primire prin care sa-i solicitati reglementarea acestor aspecte.
In cazul in care nu va da curs notificarii urmeaza sa va adresati instantei competente.
Schimbare sediu social
kromred
Am iesit dintr-o sociatate acum 5 ani printr-un act notarial. Sediul societatii fiind la mine acasa. De ceva timp primesc pe adresa mea citatii catre firma din ... (vezi toată discuția)