avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere sediu srl + iesire din alt srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere sediu srl + iesire din alt srl

sunt intr-o incurcatura si nu stiu cum sa rezolv.

acum mai multi ani, impreuna cu fostul sot, am infiintat 2 srl astfel:
1. srl 1 - el 51% si administrator, eu 49% cu sediul social in apartamentul nostru
2. srl 2 - el unic actionar si administrator, cu sediul social in apartamentul nostru

intre timp am divortat, apartamentul mi-a revenit mie, dar nu am reusit sa ies din acel srl si nici sa schimb sediul social.
ce pot face acum sa inchei aceasta situatie mai ales ca nu mai dau de fostul sot dar primesc tot felul de citatii si executari pentru aceste srl-uri?
vreau sa vand apartamentul. pot avea probleme?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 17:56, 9 Martie 2016
In situatia in care nu reusiti solutionarea acestor aspecte pe cale amiabila (cesionare parti sociale si schimbare sediu social) va trebui sa va adresati instantei de judecata care va stabili pe baza probelor administrate cui vor reveni partile sociale detinute de dvs in cele doua societati si radierea sediului social.
Pentru inceput ar fi indicat in masura in care va este cunoscuta adresa fostului sot sa ii trimiteti o notificare in regim de confirmare de primire prin care sa-i solicitati reglementarea acestor aspecte.
In cazul in care nu va da curs notificarii urmeaza sa va adresati instantei competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social kromred kromred Am iesit dintr-o sociatate acum 5 ani printr-un act notarial. Sediul societatii fiind la mine acasa. De ceva timp primesc pe adresa mea citatii catre firma din ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social LiviuGeorgescu LiviuGeorgescu Am avut o firma , cu sediul social in apartamentul meu , ( dar nu desfasuram nicio activitate in apartament )...si punct de lucru in alta parte ....si am ... (vezi toată discuția)
Aga pentru o sa in vederea cresterii capitalului social, schimbare sediul social si a administratorilor? peida peida Buna ziua, Va contactez in legatura cu o societate pe actiuni. Aceasta societate are 2 actionari unul cu 51% din actiuni si altul cu 49% din actiuni. ... (vezi toată discuția)