Bună seara, vă rog sa-mi scrieți ce declarații trebuie să depuna la Adminisratia Financiară un PFA în decursul anului 2016 si in care luni ale anului? Obiectul de activitate: Învățământ în domeniul cultural (limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastce, etc.) cod CAEN 8552. Mulțumesc.
600 - pana la 31.01 privind indeplinirea conditiilor de stabilire a contributiilor de asigurari sociale (o depuneti doar daca venitul lunar din anul trecut depseste 938 lei)
392 - pana la 25.02 privind livrarile de bunuri si servicii din anul 2015 (o depuneti doar daca aveti livrari sau achizitii)
200 - pana la 25.05 privind venitul realizat in romania in 2015
220 - odata cu 200 doar daca estimati pt 2016 un venit mai mic sau mai mare cu 20% fata de anul trecut
Declaratii pfa
ameliagagriela
Buna ziua! Am infiintat un pfa in mai 2014, dar nu am realizat venituri prim el. Am ramas fara loc de munca in aceasta luna si va intreb: 1. trebuie sa inchei ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa
Andita2015
Am infiintat un PFA in ian 2015 - sistem real, neplatitor de tva, fara angajati. Am depus declaratia 220 (declaratia 600 nu am depus-o deoarece ma incadrez la ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.