avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legea nr.248/2015
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legea nr.248/2015

conform art.2, alin. a si b, legea 248/2015, va rugam sa ne precizati in situatia in care copilul implineste varsta de 6 ani dupa data de 1 sept. ( de ex. in decembrie 2015) a anului scolar curent primeste tichet social?. Multumim!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 27 Ianuarie 2016
Din textul de lege reiese ca, beneficiati de stimulentul educaţional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criteriile de acordare ale tichetelor sociale pentru grădiniță camelianete camelianete Bună ziua, Am și eu o nelămurire. Am o fetiță care a împlinit 6 ani pe data de 13 octombrie ,și vreau să știu dacă poate se încadrează în ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru ccc elam elam Buna ziua ! Copilul s-a nascut pe data de 26.08.2015, iar tatal, salariat, ( mama nu a lucrat ), doreste suspendarea CIM incepand cu 01.09.2015 pentru ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie penesmaria penesmaria Buna ziua, Fetita prietenilor mei s-a nascut in decembrie 2013. Mama nu beneficiaza de concediu crestere copil. Tatal a optat sa stea acasa 2 ani si acum a ... (vezi toată discuția)