Buna ziua!. As vrea sa stiu in ce conditii pot obtine drepturile asupra unui teren. Terenul a fost expropriat inainte de 89 si era proprietatea sotului surorii bunicii mele. El a decedat, si soras bunicii a decedat si bunica a decedat. Exista actul de expropriere. Bu exista si nu au existat urmasi ai cekor doi(sora bunicii si sotul ei). Eu am fost unicul ingrijitor si suport al lor. CUm pot sa-mi dovedesc drepturile? Multumesc.
Buna ziua!
Va vor trebui certificate de calitate de mostenitor de la matusa /unchi pana la dvs! ca sa aratati ca sunteti mostenitorul ultim pe aceasta linie!
Si va trebui sa incercati sa faceti o actiune pentru repunerea in termenul legii 10/2001. Dar sansele dvs sunt de 1%! B-)
Mai intit trebuie sa va dovediti calitatea de mostenitor ca veniti la mostenirea bunicii prin reprezentare si apoi pentru aceasta i9n calitate de colateral la cota parte a surorii bunicii de pe urma defunctului sot. Numai in baza unui asemenea certificat de claitate de mostenitor puteti efectuia acte de retrocedare
Sa nu uitam ca acest teren find expropriat cu titlu(decret de nationalizare) face obiectul legii 10/2001 si termenul in care putea sa depuna notificare prin executor judecatoresc a trecut de mult!B-)