avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... contract de asistenta juridica cu titlu gratuit
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

contract de asistenta juridica cu titlu gratuit

Buna ziua,

Desi acest tip de contract este unul cu titlu oneros, as vrea sa stiu daca se poate incheia cu titlu gratuit, daca pot acorda consultatii juridice, redacta cereri de chemare in judecata, plangeri, etc, fara a incasa onorariu.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alnajar , utilizator 10:58, 31 Iulie 2009
Nimeni nu te opreste sa faci munca patriotica.
Corect!Nu ma opreste nimeni, dar de sanctionat ma sanctioneaza cineva?
Totusi, n-as vrea sa para ca incerc sa eludez vreo lege conform careia am obligatia de a inscrie o suma, un onorariu convenit, fie chiar si unul neinsemnat, modic...

Merci,

P.S. Cat despre munca patriotica, e vb. de niste amici pt. care o voi presta, care nu ma vor plati caci asa am convenit, deci voi scrie la art. onorariu ,,GRATUIT".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica desfasoara activitate cu titlu gratuit la un srl marymary marymary Buna ziua, rog parerea dvs: in situatia in care o persoana fizica doreste sa ajute un srl, fara sa aiba pretentii materiale, daca este legal acest lucru, si ... (vezi toată discuția)
Conventia pentru prestarea unui serviciu este legala? miriam_31 miriam_31 Eu sunt angajata in cadrul unei companii - contract de munca cu toate cele legale In afara contractului de munca, o societate imi solicita expertiza pe o ... (vezi toată discuția)
Donatie george77 george77 buna sera>>> as dori sa stiu daca pot dona copiilor mei un imobil pe care eu il detin ca nud proprietar>>>(asta ca banca sa nu ma poata executa silit)...taxa ... (vezi toată discuția)