avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sulta

Am o hotarare definitiva din anul 2007 avand ca obiect partajul succesoral a sase frati,doi frati buni iar patru doar de tata.cei doi frati comform hotararii mai trbuiau sa plateasca o sulta fiecare unu pentru doi frati iar celalat pentru ceilalti doi.unul din ei plateste acea sulta pentru 2 frati iar celalalt nu pana in prezent. unu din fratii vitrgi moare si celalalt se trezeste acum dupa 9 ani cu o somatie de la executor.de ce acea hotarare nu este prescrisa?precizez ca nu am facut executare silita.in somatia de la executor este o oferta reala de plata.am inteles ca s-a inregistrat sulta la cadastru.azi am primit iarasi de la executor o somatie in care se spune ca vor fi pusi banii in cont.la executor sunt obligat sa-i ridic de unde si in cit timp pot fi ridicati.eu nu pot merge singur.cu sulta care trebuia s-o plateasca celuilalt frate care a decedat ce face,acea sulta este 1/4 din curtea celui care trebuia s-o plateasca. noi ceilalti frati o putem cere sau doar in instanta

Alte discuții în legătură

Sulta plecindubai plecindubai am o sulta primita in contul de consemnari al unui executor .trebuie ridicata suma de bani imediat sau pot s-o ridic si peste un an? ... (vezi toată discuția)
Sulta neplatita - drepturile se pot mosteni? Selenus Selenus Buna ziua, avem urmatorul caz: apartament proprietate mama (50%) si doi copii (fiecare 25%). Se cere sistarea starii de indiviziune si unul din copii cere ... (vezi toată discuția)
Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)