avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Medical

Bună ziua.Mă numesc Magda și as dori sa știu daca,mai pot beneficia de medical după cele 183 de zile date de comisie având a treia operatie de hernie de disc.După a doua operație din 2013 sunt pensionata gradul ||| cu drept de munca 4 ore.Am inteles ca pot beneficia de medical pana la 1 an și 6 luni de la operatie,este corect? Și dacă da unde sa vb și cu cine.Aștept răspuns urgent,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 29 Ianuarie 2016
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medical magda_ig2212 magda_ig2212 Bună ziua.Mă numesc Magda și as dori sa știu dacă mai pot beneficia de concediu medical după cele 183 de zile date de comisie eu fiind la a treia ... (vezi toată discuția)
Cat beneficiez de concediu medical magda_ig2212 magda_ig2212 O alta excepție prevăzută de normele metodologice de aplicare a OUG 158\2005 este durata maxima de acordare a concediului ș a indemnizației pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate aurel_- aurel_- Ma numesc pop aurel si am 47de ani . As dori sa aflu daca ma pot pensiona de boala dupa 3 operati de hernie ombilicala,tensiune mare (190\100)si tromboflebita ... (vezi toată discuția)