avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat beneficiez de concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat beneficiez de concediu medical

O alta excepție prevăzută de normele metodologice de aplicare a OUG 1582005 este durata maxima de acordare a concediului ș a indemnizației pentru incapacitatea temporara de munca în cazul unor boli speciale,perioada ce poate ajunge pana la 1 an și 6 luni în condițiile legii.Asta am luat-o de pe Avocatnet.ro și vreau sa știu dacă este adevărat și dacă pot beneficia după trei operații pe coloana,pensionata gradul ||| cu drept de munca 4 ore din 2013.Acum sunt în medical dat de comisie și vreau Sâ știu dacă după cele 183 de zile pot beneficia mai mult de 90 zile peste 183.Pot beneficia așa cum scrie Avocat net.ro? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:23, 28 Ianuarie 2016
Ati primit raspuns pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediul medical angelica75 angelica75 Buna ziua, Din data de 23 noiembrie 2012 ma aflu in concediu medical ca urmare a unui accident suferit la locul de munca, accident care insa nu a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical militar bolnav cancer Raimonda Raimonda Buna ziua, La cate zile de concediu trebuie sa se prezinte la comisie un MILITAR, bolnav de cancer, care este sub tratament cu citostatice? Medicul unitatii ... (vezi toată discuția)
Concediu medical mihail ch. mihail ch. Buna ziua. Am o intrebare si va rog sa ma ajutati. O persoana pensionata pt. limita de varsta este angajata la o firma cu contract de munca. A beneficiat de ... (vezi toată discuția)