Buna ziua! am o mare nelamurire...daca ma poate ajuta cineva ...va multumesc anticipat!.... Pe un teren care a apartinut bunicii,parintii mei au construit o casa in anul 1971,deci de 45 de ani locuiesc acolo si folosesc acel teren (curti constr si teren arabil) .In 2002 a fost emis un titlu de proprietate pe numele mamei dar pe o suprafata mai mica decat cea reala...Pt corectarea titlului de proprietate primaria a dat in judecata pe mama alaturi de cei doi frati mostenitori de pe urma bunicii ....intrebarea mea este ceilalti doi frati ai mamei ar putea deveni proprietari impreuna cu mama pe acest teren care este din partea bunicii dar pe care parintii l au folosit de 45 de ani costruind o casa pe el si folosindu-se de el? acest teren nu este trecut pe titlul de proprietate al bunicii ,este titlu emis pe numele mamei dar pe o suprafata mai mica 1400mp in realitate fiind 1800mp..... Intrebarea mea este daca acesti doi frati ai mamei pot deveni proprietari impreuna cu ea pe acest teren? va multumesc
Buna ziua,
In mod normal mama dumneavoastra ar trebui sa ridice exceptia uzucapiunii de peste 30 de ani.
Va sfatuiesc sa consultati un avocat care, dupa studierea tuturor inscrisurilor si a faptelor, va poate indruma mai bine fiind in cunostinta de cauza.