avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura civila in camera de consiliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura civila in camera de consiliu

Buna ziua,
Am depus o cerere indreptare erori pentru o incheiere de sedinta intr-un dosar din 2006. Instanta pe motiv ca dosarul este foarte vechi a reinregistrat cererea sub un numar din 2016.
La solutionarea acesteia in incheiere, in camera de consiliu fara citarea partilor, instanta a invocat din oficiu exceptia lipsei de interes, pe care a si admis-o.
Va rog sa ma lamuriti daca este legal, intrucat mai am 2 zile si vreau sa declar recurs la incheiere.
Astept cu interes un raspuns.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:28, 28 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Consultati un avocat care sa poata studia dosarul si sa va ajute.
Pana nu stim la ce se referea eroarea si care era interesul dumneavoastra nu va putem da un raspus pertinent
F1987 a scris:
La solutionarea acesteia in incheiere, in camera de consiliu fara citarea partilor, instanta a invocat din oficiu exceptia lipsei de interes, pe care a si admis-o.
Va rog sa ma lamuriti daca este legal, (...)

Nu puteți afla un răspuns la nelămurirea dvs. pe un forum. Motivele pentru care instanța a respins cererea ca fiind lipsită de interes rezultă din încheiere. Nu vă poate da nimeni un răspuns fără să citească încheierea pronunțată de instanță.
(...) intrucat mai am 2 zile si vreau sa declar recurs la incheiere.

Termenul în care puteți exercita calea de atac începe să curgă de la comunicarea încheierii.
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen recurs in cazul erorilor materiale din hotarare Ardox Ardox In hotararea instantei de fond s-au strecurat doua erori materiale, respectiv [b]numarul dosarului[/b] si [b]sectia[/b] tribunalului pe rolul caruia s-a aflat ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii de indreptare eroare materiala. procedura Irina S. Irina S. Cum se judeca recursul impotriva Incheierii prin care s-a indreptat eroarea materiala strecurata in decizia instantei de apel (instanta care a rejudecat ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)