avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie pentru crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie pentru crestere copil

se poate primi indemnizatie pentru cresterea copilului daca la momentul respectiv patronul nu a platit impozitele la stat pe ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului va multumesc anticipat petrache giurgiu
Cel mai recent răspuns: bingoo , utilizator 08:47, 1 August 2009
Important este ca dvs. sa fi realizat venituri impozabile , si impozitul retinut din salariul dvs. sa fi fost virat .
Nu cred ca nepalta de catre angajator a impozitului afecteaza obtinerea CIC, pentru ca normele OUG 148 precizeza doar:

(5) Actele doveditoare privind realizarea de venituri profesionale supuse impozitului pe venit conform Codului fiscal sunt, după caz, următoarele:
a) dovada eliberată de angajator din care să rezulte că persoana îndreptăţită a realizat venituri cu caracter salarial sau, după caz, de autoritatea competentă, în caz de dizolvare, faliment sau lichidare judiciară a angajatorului

Ori doamna a obtinut veniturile salariale (la care s-a retinut impozitul cu siguranata, daca nu s-a si virat asta e problema angajatorului)
=D>multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru copil bingoo bingoo daca tatal lucreaza de doi ani inainte de nasterea copilului dar patronul nu a platit impozitele aferente mai poate beneficia de aceasta indemnizatie sau ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei cic barry barry buna ziua, trebuie sa nasc in ianuarie 2011 si as dori sa stiu daca cic o sa se calculeze 70% din media veniturilor pe ultimele 12 luni,adica ian-dec ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru mame - venituri din conventie civila gabi.bucur gabi.bucur Sunt o mamica in concediu de crestere copil. In cele 12 luni anterioare nasterii copilului am obtinut atat venituri din salarii cat si din conventie civila. Ma ... (vezi toată discuția)