Buna ziua! am si eu o mare rugaminte,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care am divortat la notar,am stabilit o pensie de 300 lei cu conditia sa ma ajute si cu imbracaminte,incaltaminte etc pt copil..el lucreaza in germania,nu-i pot afla angajatorul desi este angajat acolo de peste 2 ani..am inteles ca in cazul in care nu respecta termenii contractuali din conventia de divort pot ataca in istanta ,ba mai mult pot cere si marire de pensie in cazul in care se poate dovedii ca acesta are un venit mai mare decat al meu?vreau sa precizez ca eu locuiesc cu chirie impreuna cu fetita,si pot dovedii ca cheltuieilile lunare pt ea depasesc acei 300 de lei care ii trimite el.
Buna ziua,
Puteti sa solicitati in instanta marirea pensiei de intretinere pana la 1/4 din venitul sau indiferent ca este mai mare sau mai mic ca al dumneavostra.
Dac puteti afla unde lucreaza atunci pensia se stbileste la venitul real.
Daca nu puteti atunci se stabileste la venitul minim pe economie.
in conventie spune ca trebuie sa participe in mod direct la cresterea si educarea copilului ,plus vizite etc..nu am nevoie sa o viziteze dar macar sa ma ajute cum mi-a promis..in afara de cei 300 de lei a promis ca va trimite mai mult de atat pt fata,pachete,etc
Custodie exclusiva
Ellyoana
Buna seara,pe scurt sunt mama unei fetite de 7 ani,am divortat de acord comun la notariat,tot de comun acord am stabilit domiciliul fetei la mine iar tatal are ... (vezi toată discuția)