Buna ziua! am si eu o mare rugaminte,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care am divortat la notar,am stabilit o pensie de 300 lei cu conditia sa ma ajute si cu imbracaminte,incaltaminte etc pt copil..el lucreaza in germania,nu-i pot afla angajatorul desi este angajat acolo de peste 2 ani..am inteles ca in cazul in care nu respecta termenii contractuali din conventia de divort pot ataca in istanta ,ba mai mult pot cere si marire de pensie in cazul in care se poate dovedii ca acesta are un venit mai mare decat al meu?vreau sa precizez ca eu locuiesc cu chirie impreuna cu fetita,si pot dovedii ca cheltuieilile lunare pt ea depasesc acei 300 de lei care ii trimite el.
imi pare rau de situatia prin care treceti.
Ce am observant insa la ce ati scris este ca domnul evita totusi sa fie dat in judecata si discuta cu un avocat.
Poate ar trebui sa-l chemati la mediere. Copilul a crescut, nevoile au crescut iar daca doreste sa participe in continuare doar cu 300 de lei si restul pensiei in natura macar sa aveti asa ceva in scris. Daca il dati in judecata ar trebui sa cereti nu o suma ci procent din venitul lui. Chiar daca initial se va stabili procent din venitul minim pe economie, dupa ce aflati unde lucreaza puteti trimite instiintare catre firma respectiva si I se va opri automat procent din venitul pe care il realizeaza.
Custodie exclusiva
Ellyoana
Buna seara,pe scurt sunt mama unei fetite de 7 ani,am divortat de acord comun la notariat,tot de comun acord am stabilit domiciliul fetei la mine iar tatal are ... (vezi toată discuția)