avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale REEVALUARE LOCUINTA IN CARE E DECLARAT SI UN SEDIU DE ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

REEVALUARE LOCUINTA IN CARE E DECLARAT SI UN SEDIU DE FIRMA

Cine face reevaluarea apartamentului in care locuiesc si unde este inregistrat si un sediu de firma?De ce apt.meu trebuie reevaluat iar al vecinilor, nu?

Alte discuții în legătură

Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. stefanzaharia1234 stefanzaharia1234 Stau in chirie. Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. Sunt freelancer si as dori sa fac un PFA. Sediul ... (vezi toată discuția)
Impozite locale noul cod fiscal florydania florydania Buna ziua, Va supun atentiei urmatoaree cazuri privind modalitatea de calcul a impozitului pe cladire conform noului Cod Fiscal: 1. Apartament detinut de ... (vezi toată discuția)
Acordul asociatiei de proprietari dintr-un bloc, al vecinilor si al coproprietarului locuintei pentru inregistrarea unui s.r.l. la registrul comertului din romania. claudiu07 claudiu07 Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti daca este nevoie obligatoriu de acordul asociatiei de proprietari din blocul in care locuiesc, al vecinilor de ... (vezi toată discuția)