avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Un PFA are obligatia de plata a taxei TV?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Un PFA are obligatia de plata a taxei TV?

Acum 7 zile am primit o NOTIFICARE DE PLATA prin care sunt informat ca " in conformitate cu prevederile art. 40 din Legea 41/1994, republicata, persoanele juridice din Romania..., au obligatia sa plateasca o taxa lunara pentru serviciul public de televiziune..
In notificare este calculata aceasta taxa pe ultimii 3 ani.
Tinind cont ca o PFA nu are personalitate juridica, ea fiind doar o persoana fizica care este autorizata sa practice o anumita activitate, are temei legal aceasta notificare?
Deci pot sa ignor aceasta notificare si sa nu efectuez plata, fara a avea repercursiuni ulterioare?

Alte discuții în legătură

Pfa- urile au obligatia de a plati taxa tv? livis livis Acum 3 zile am primit o NOTIFICARE DE PLATA prin care sunt informat ca \" in conformitate cu prevederile art. 40 din Legea 41/1994, republicata[u], persoanele ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata de la tvr craiova pentru pfa fara proprietate denisa-m denisa-m buna ziua! tocmai ce am primit o notificare de plata de la tvr craiova pentru plata unei taxe lunare pentru serviciul public de televiziune , retroactiv din ... (vezi toată discuția)
Plata taxa tvr din 2012 verificator verificator Sunt Persoana Fizica Autorizata, cu sediul social la domiciliu, iar activitatea o desfasor pe teren, la beneficiari. La domiciliu nu desfasor nici un fel de ... (vezi toată discuția)