avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Impozit forfetar 2008
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Impozit forfetar 2008

Am rugamintea de a ma sprijini cu o informatie legata de impozitul forfetar impus in anul 2008.
Sotia detine o firma din vremea studentiei, insa nu a desfasurat activitate de la infiintare pana in prezent. A trecut cateva luni prin anul 2008, cand schimbarea legislativa a impus acel impozit forfetar, chiar daca nu desfasurai activitate, cu exceptia declararii la camera de comert a activitatii 0. A facut acest lucru cu o intarziere de cateva luni, pe o perioada de 3 ani, perioada dupa care impozitul forfetar nu mai aparea in codul fiscal. La ANAF depunea in acest timp d101 cu impozit pe profit 0 si d100 la trimestru.

Intrebarea este: In prezent doreste sa inchida firma. ANAF mai poate pretinde debit pentru impozit forfetar si dobanzi/ penalizari, daca nu poate face dovada ca a solicitat acest lucru din 2009 pana in prezent?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta ??/ ContSters127791 ContSters127791 nu am platit deloc forfetarul lui pogea, si acum tr sa depun D 101 si D 710 pe Martie la AF cine ma poate ajuta sa le completez ?/ mersy mult (vezi toată discuția)
Impozit profit dec 2009 COCA2302 COCA2302 Buna ziua am urmatoarea situatie: trim 1-profit- 11749 declarat si platit trim 2-profit-15371 declarat si platit trim 3-profit-9290 declarat si platit trim ... (vezi toată discuția)
Impozit profit 2009 pierdere 2008 simomagda simomagda Ajutor pt.urmatoarea situatie 1. pierdere 2008 2.trim.i 2009 -pierdere trim.ii 2009 -pierdere - se declara impozitul minim 717 lei trim.iii ... (vezi toată discuția)