avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cine ma poate ajuta ??/
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cine ma poate ajuta ??/

nu am platit deloc forfetarul lui pogea, si acum tr sa depun D 101 si D 710 pe Martie la AF cine ma poate ajuta sa le completez ?/

mersy mult
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 13:38, 3 Iunie 2010
Cum doriti sa va ajutam?care este grila in care v-ati incadrat in 2009?
cum ati incheiat 2009?si cum este primul trim 2010?
Multa stima D-na Iulia

Sunt fara activitate de la infiintare ( 2003), D 100 si 300 depuse pe 0 mereu, si in 2009 tot pe 0, am fost la fete la AF si au zis ca sa vin cu D101 si 710 completate si apoi sa vada cum platesc porcaria de forfetar care e jaf pe bune, le-am si zis live, daca toate AF-urile din tara faceau greva pe bune, nu ca mascarada de pe 31
sa fie impotriva introducerii acestui forfetar,care nici lege nu este macar, deci este ilegal juridic, si sa spuna =nene, daca firmele se inchid toate si dau faliment, noi ramanem fara job si ce facem ?/= au zis ca am dreptate 100% dar ce sa faca daca romanii sunt LASI !!! sa le dea afara numai pe ele ?/ deci ma pot ajuta numai sa vin cu declaratiile de mai sus dar cum le completez ?/ am impresia ca dupa ele stabilesc plata porcariei de forfetar, cred, nu stiu, nu am avut contabil pana acum, deci cum le fac ?/:sorry::sorry:#-o

Mersy anticipat pt reply !!! =D>:kissing:=D>
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
ContSters127791, utilizator
D101 se depune anual, iar D 710 e rectificativa pt D100 trimestrul IV 2009, banuiesc. Asadar, D101 nu e pe trim I 2010, ci pt anul 2009..
In declaratiile 100 ale anului 2009 – incepand cu luna Iunie - ar fi trebuit sa scrieti suma de plata pentru impozit, chiar daca nu virati banii. In trim IV, in functie de data la care incheiati exercitiul financiar ar fi trebuit sa scrieti aceleasi date ale trim III iar daca depuneati D101 pana la 25 Februarie, parca, nu trebuia sa mai depuneti D 100 pe trim IV 2009.
Practic, ar trebui sa faceti D 710 pt fiecare trimestru al anului 2009 – mai putin trim I. Apoi, D 101 va fi mai usor de facut, pt ca acolo se va regasi suma totala pe care o aveti de platit – degeaba, evident – catre bugetul de stat.
Impozitul se calculeaza, pt 2009, in functie de cifra de afaceri din 2008. Evident, daca nu ati avut activitate, e zero…

Aici puteti citi despre grila impozitului forfetar:
www.avocatnet.ro/content/art...

Iar aici puteti citi despre cum se completeaza D 101…
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit profit dec 2009 COCA2302 COCA2302 Buna ziua am urmatoarea situatie: trim 1-profit- 11749 declarat si platit trim 2-profit-15371 declarat si platit trim 3-profit-9290 declarat si platit trim ... (vezi toată discuția)
Impozit la sfarsitul anului 2009 jevelson jevelson Buna ziua, Nu stiu cum trebuie procedat cu impozitul pe profit aferent anului trecut. Firma se incadreaza in plafonul de 4.300 RON forfetar/an din care in ... (vezi toată discuția)
Impozit profit 2009 pierdere 2008 simomagda simomagda Ajutor pt.urmatoarea situatie 1. pierdere 2008 2.trim.i 2009 -pierdere trim.ii 2009 -pierdere - se declara impozitul minim 717 lei trim.iii ... (vezi toată discuția)