avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare incetare CIM

Buna seara,
Sunt in perioada de proba de 90 de zile si am depus o notificare de incetare cim deoarece nu s au implinit cele 90 de zile...idee e ca menegeru de la firma nu vrea sa auda fara preaviz, de acceea mi a zis k nu e de acord cu notificrea ca am obiecte pe invntar(un telefon si un leptop) pe care doresc sa le predau maine...prob e ca daca nu vrea sa le primeasca ce pot sa fac...spre ex sa vin cu cineva de la ITM sa constate acest lucru? Sau va trebui sa inregistrez discutia pe care o voi avea pt dovada ca am vrut sa predau obiectele de inventar...sau daca exista alta varianta va rog sa mi - o comunicati si mie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 30 Ianuarie 2016
Nu stiu daca cineva de la ITM va dori sa va insoteasca la predarea obiectelor de inventor de care vorbiti. Solutia cu inregistrarea discutiei mi se pare mai buna. Ati putea incerca predarea si avand cel putin un martor la aceasta incercare.
In alta ordine de idei, in perioada de proba, notificarea este suficienta ( art 31 (3) din Codul Muncii ), nefiind nevoie de preaviz.
ITM-ul nu are atributii in sensul mentionat de dvs.
Buna seara, am inregistrat discutia pe care am avut-o cu respectivu...manager...m-au sucit de la secretara la manager...in fine au inceput sa imi impuna sa semnez hartii...nu le pot primi decat daca am in el "toate programele" ...eu cand am preluat laptopu mi l au predat doar cu denumirea acum vor tot felul de programe...apartamentu sa fie luna (in care am stat pe perioada desfasurarii contractului) etc. Din ce am inteles trebuie sa fac o reclamatie ca nu vor sa le primeasca si le voi trimite cu fan curier cu plata ramburs, declarand ce contine coletul (telefon, laptop, chei apartament). E valabila inregistrarea audio? Asta m ar interesa sa stiu.

Va multumesc
Art.250 C.proc.civ. dispune ca: Dovada unui act juridic sau a unui fapt se poate face prin inscrisuri, martori, prezumtii, marturisirea uneia dintre parti, facuta din proprie initiativa sau obtinuta la interogatoriu, prin expertiza, prin mijloacele materiale de proba, prin cercetarea la fata locului sau prin orice alte mijloace prevazute de lege.

In sensul art.341 alin.2 C.proc.civ., sunt, de asemenea, mijloace materiale de proba si fotografiile, fotocopiile, filmele, discurile, benzile de inregistrare a sunetului, precum si alte asemenea mijloace tehnice, daca nu au fost obtinute prin incalcarea legii ori a bunelor moravuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor urgent litigiu.......... dgrsj dgrsj [i]Buna ziua:fata mea a lucrat fara CM la un particular care o platea cu 3000 ron/luna.Perioada a fost de 3 luni(aug-sept-oct).Firma i-a dat spre ... (vezi toată discuția)
Ce sanse as avea in instanță Andrioaiei Ciprian Andrioaiei Ciprian Bună Ziua! Ma numesc Andrioaiei Ciprian Cătălin si locuiesc în orasul Codlea, Judetul Brasov. În luna Septembrie 2017 m-am angajat in regim part time pe ... (vezi toată discuția)
Se pot folosi inregistrarile audio ca si proba? Vicky1 Vicky1 Sotul meu a intrebat-o pe mama niste lucruri de acum 10 ani, lucruri in favoarea lui. Banuiesc ca a si inregistrat-o ca dupa ce mama a vorbit el a inceput sa ... (vezi toată discuția)