avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social firma

Buna ziua!
Va rog să mă ajutați cu câteva informații.
O cunoștință mi-a propus să înregistreze sediul social al unei firme din Bulgaria la adresa mea.Aș vrea să știu dacă există riscuri,dacă trebuie să plătesc taxe către stat.Ce contract se face?Există posibilitatea să fiu păcălită cumva de această firmă,sau să am probleme din cauza asta?
Menționez ca la adresa mea își mai au sediul social 2 firme,dar nu mi-am pus probleme până acum pentru ca acestea 2 sunt ale unor prieteni în care am încredere.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 11:18, 2 Februarie 2016
Aveți mai mult de două camere la adresă?
Pe langa intrebarea despre numarul de camere mai este si aceea daca aveti doar sediu de societate, fara activitate si fara sa deduceti utilitati pe acest sediu, sau, dimpotriva, urmeaza sa deduceti aceste utilitati. In functie de aceasta cresc sau nu impozitele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016
horatiusasu, utilizator
3 camere,la curte
doar sediul social,nu isi desfasoara activitatea aici,fara deducerea utilitatilor
Dupa lege ar merge 3 firme, fiind 3 camere. Nu se ia in calcul spatiul de locuit. Pare ciudat, dar asta e legea.
Daca nu deduceti utilitatile, nu platiti impozit majorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere chirie sediu social dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA fara punct de lucru declarat (programator), si un contract de chirie intre PFA si o persoana fizica pentru inchirierea in favoarea PFA a ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe cladire pentru pers . fizice cu proprietati rezidentiale si sedii de firma elenabpopescu elenabpopescu Asi vrea sa stiu care va fi impozitului pe cladire (rezidentiala) daca la adresa respectiva are sediul si o societate comerciala . Cheltuielile cu utilitatile ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta cu sediu pfa AlexandraTalpalariu AlexandraTalpalariu Buna ziua, Am infiintat un PFA intr-un apartament cu doua camere in care locuiesc cu parintii. Imi desfasor activitatea la client, in sediul din Iasi, si nu ... (vezi toată discuția)