avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM

Un contract incheiat pe perioada determinata are termen 31.01.2016...care cade duminica.....pot face decizia luni???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 31 Ianuarie 2016
Decizia si transmiterea REVISAL-ului o puteti face in data de 01.02.2016.
Am o nelamurire....daca perioada determinata a contractului se incheie in 31.01.2016 si nu mai prelungesc contractul ,aceasta data este ultima zi de lucru iar el inceteaza in Revisal cu data de 01.02.2016 cu art 56 lit I....??
Incetarea c.i.m. are ca data 31.01.2016, iar transmiterea REVISAL-ului se va face cel tarziu in data de 01.02.2016.

Potrivit art.56 alin.1 lit.i C.mun., contractul individual de munca existent inceteaza de drept la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetare cim Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Daca data incetare ptr cim determinat este intr-o zi nelucratoare, se inceteaza in ziua respectiva nelucratoare sau in prima zi lucratoare. Si ... (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada determinata silvia99 silvia99 va rog frumos, in cazul unui cim pe per determinata,cand acesta inceteaza (si angajatorul nu vrea prelungirea) angajatul va primi decizia de incetare cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire incetare contract Daliborka Daliborka Buna ziua, am o nelamurire daca am un angajat pe perioada determinata 01.05.14-01.11.14, in revisal operez incetare cim 55i cu 02.11? sau cu 01.11? Eu stiu ... (vezi toată discuția)