avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Registrul comertului - cerere informatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Registrul comertului - cerere informatii

pot cere in Brasov de la ORC informtii despre o societate cu sediul in Iasi? Imi emite ORC din BRASOV acel act in care sunt specificate informatiile necesare despre această firmă din Iasi?

Multumesc!
nu stiu daca si Brasovul , dar Bucurestiul ofera informatii despre orice persoana juridica.
merita sa incerci
Da pori cere informatia, te duci la ghiseul 9 la doamna Anca, poti lua formularul F11 de pe www.onrc.ro inainte sa-ti fie mai usor
in Brasov sper nu?
Da, in Brasov. Si chiar si la ghiseul de informatii este un domn dragut (cred ca il cheama Claudiu ) care te poate ajuta.
cirmos79@yahoo.com
merg cu solicitare scrisă din partea firmei mele, se plăteste ceva?

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat constatator de la orc Cristina.M Cristina.M Buna ziua, Am o nelamurire legata de eliberarea unui certificat constatator eliberat de ORC si anume: se poate elibera certificat constatator al unei firme ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare si distributie (comert international). gabriela.c gabriela.c Am primit spre studiu un contract de vanzare si distributie de la un potential partener ungur al societatii pentru care lucrez. E ceva nou pentru mine. Nu am ... (vezi toată discuția)
Dilema consilier juridic: in baza carui act pot reprezenta o sc la orc? Dimancea Dimancea M-ar putea lamuri cineva,in calitate de : 1)absolvent de drept,2)administrator firma proprie -SRL insa nu societate profesionala,3) angajat la o alta firma ca ... (vezi toată discuția)